Josh&Hope&Katia
HopeOver onsCrewRouteFoto’sVideoHet boek

Lezingen en coaching

13 januari 2015 - door Josh & Hope

Lezingen en workshops 4 tot 30 maart
Zullen we kennismaken? Ik geef lezingen en workshops voor onderwijsinstellingen, verenigingen en bedrijven over verschillende onderwerpen;   ondernemersvaardigheden, dromen realiseren, onze reis, werken in het buitenland, wereldzeilen en meer. Dit najaar mocht ik voor ruim 100 groepen spreken. Iets voor jou ? Stuur mij gerust een mailtje en je hoort van mij. p.s. voor basisscholen spreek ik altijd pro bono, mail mij voor meer informatie op joshuavaneijndhoven@gmail.com of via de contact pagina.
Coaching; “wie niet in dromen gelooft is geen realist”
Wat zijn jouw dromen? Ik coach jongeren en ouderen die een verandering willen maken in hun leven. Ik help je met je dromen, je onderzoek, je idee ontwikkeling en empower je bij jouw idee realisatie. Mail mij voor meer informatie en een afspraak. Ik ben twee tot drie keer per jaar in Nederland beschikbaar. Verder digitaal en op locatie in het buitenland.
P.S. ben je jonger dan 21? Dan krijg je 75% korting Ben je jonger dan 27 ? Dan krijg je 50% korting.

Geschreven door

Joshua van Eijndhoven

Joshua is ondernemer en auteur van het boek “Op reis met de Hope”. Na zes jaar de wereld rond gezeild te hebben is hij Voja Travel begonnen. De eerste reiziger vertrok 5 september 2017. Voja Travel is gevestigd in de binnenstad van Utrecht en heeft op dit moment 14 medewerkers.

Lees al mijn blogberichten

Bestel mijn boek

Op reis met de Hope

Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

Meer over mijn boek

Laatste blogberichten

Lees mijn blog

Van droom naar zes jaar reizen

26 augustus 2017

Blij en triest bij laatste refit

11 augustus 2017

Kaapverdie, het land dat mijn reis veranderde

24 januari 2017
© Copyright 2024 - Josh & Hope