Josh&Hope&Katia
HopeOver onsCrewRouteFoto’sVideoHet boek

Nieuw project `Naar Kaapverdische eilanden`

09 januari 2015 - door Josh & Hope

De Kaapverdische eilanden zijn één van de meest indrukwekkende plekken waar ik tot nu toe geweest ben. Toch is de informatie over deze prachtige eilanden erg verspreid over het internet.
Om dit te verbeteren en de Kaap Verden eens goed in het zonnetje te zetten zijn Katia en ik een site gestart over de Kaap Verden; www.naar-kaapverdische-eilanden.nl. Je vindt er informatie over de eilanden, Kaapverdische muziek, en meer informatie over deze prachtige eilanden.
Deze site biedt je de informatie over deze prachtige eilanden; of je nou reisplannen hebt of gewoon eens wilt genieten van deze bijzondere eilanden,

Geschreven door

Joshua van Eijndhoven

Joshua is ondernemer en auteur van het boek “Op reis met de Hope”. Na zes jaar de wereld rond gezeild te hebben is hij Voja Travel begonnen. De eerste reiziger vertrok 5 september 2017. Voja Travel is gevestigd in de binnenstad van Utrecht en heeft op dit moment 14 medewerkers.

Lees al mijn blogberichten

Bestel mijn boek

Op reis met de Hope

Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

Meer over mijn boek

Laatste blogberichten

Lees mijn blog

Van droom naar zes jaar reizen

26 augustus 2017

Blij en triest bij laatste refit

11 augustus 2017

Kaapverdie, het land dat mijn reis veranderde

24 januari 2017
© Copyright 2024 - Josh & Hope