Josh&Hope&Katia
HopeOver onsCrewRouteFoto’sVideoHet boek

Zomerlezing Wereldzeilers

25 mei 2014 - door Josh & Hope

ZOMERLEZING WERELDZEILERS 
In juni en juli geven wereldzeilers Joshua en Katia een gezellige borrel en zomerlezing (inspirational) over: vertrekken, wereldzeilen, bijzondere bestemmingen en je redden zonder meerjarig budget.
Hun journalistieke werk en ervaringen vormen de basis voor de inspirational: “Tijdens de lezing willen we bezoekers graag laten zien, horen en voelen hoe het is om de wereld te bezeilen en hen op die manier als het ware een stukje van de reis laten meemaken.” Los van het wereldzeilen, vertellen ze ook een verhaal over ontmoetingen, verwonderlijke culturen en ervaringen.
De inspirationals zijn op 24 juni, 3 en 15 juli bij Restaurant aan Ut Water te Lelystad. Je wordt verwelkomd met een borrel en borrelhapjes.
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven

Geschreven door

Joshua van Eijndhoven

Joshua is ondernemer en auteur van het boek “Op reis met de Hope”. Na zes jaar de wereld rond gezeild te hebben is hij Voja Travel begonnen. De eerste reiziger vertrok 5 september 2017. Voja Travel is gevestigd in de binnenstad van Utrecht en heeft op dit moment 14 medewerkers.

Lees al mijn blogberichten

Bestel mijn boek

Op reis met de Hope

Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

Meer over mijn boek

Laatste blogberichten

Lees mijn blog

Van droom naar zes jaar reizen

26 augustus 2017

Blij en triest bij laatste refit

11 augustus 2017

Kaapverdie, het land dat mijn reis veranderde

24 januari 2017
© Copyright 2024 - Josh & Hope